Fötter i trädgården


Den här årstiden springer jag hela tiden ut och in mellan trädgården och huset och då vill jag ha något bra att sätta fötterna i.
Har idag ett par träskor men de är lite tunga och ibland går de åt ett håll och fötterna åt ett annat.
Har sneglat på ett par Crocs - de är så fula så de är coola, men kanske det blir ett par Birkenstock Heidi Klum de heter Wall of Kiss och är designade med låttexter från Seal.
Alla bilder på stövlar o skor i collaget är från Havetohave

Kommentarer

Poppins sa…
Ja, vad är de ifrån? Missade du sista raden eller vill du hålla oss i spänning????
Jag skulle gärna ha dem allihopa. Just nu springer jag omkring med ett par gamla ljusgröna sandaler. En gång i tiden var de väldigt snygga men nu är det ingen sula kvar och den gröna färgen är mer grå... Kram och trevlig helg!
Hannele sa…
Ja, bra trädgårdsor behöver man, som snabbt går att ta av..
Karin sa…
Har samma problem. Men de som ser ut som avklippta gummistövlar kan vara rätt fina och finns lite överallt.
Birgitta sa…
Jag hade också svårighet att hitta några bra ut och in-skor. Så hade jag den otroliga turen att hitta ett par trädgårdsstövlar/skor på second hand för 35 kr! Svart/vit
randiga. De finns att beskåda på min blogg, men det är väl ingen tröst förstås. Men vad jag menar är att man kan ha tur. Lycka till!
Det fula kan bli snyggt på rätt sätt och på rätt ställe. Puss Stina
Stina sa…
Ja, man kan behöva ett par bra skor när man springer ut och in mycket. =) Crocs är ju som sagt inte så snygga, men otroligt sköna! =) Hoppas du hittar några som blir bra för dig. Ha en skön dag. Kram
Eva Agnes sa…
Såna trädgårdsdojor har jag också sneglat på i ett par år.
Donar i trädgården iklädd Vikingstövlar. De får väl duga ett tag till.
Gosig lördag önskar
Eva Agnes
Lotten sa…
Jag har crocs på arbetet och dom är underbara! Såå Sköna! Jag skall köpa ett par och ha hemma oxå!
Poppins sa…
Hej igen! Håller med photoshop och bloggning är kul. Tiden bara rinner iväg! Ska snart publicera nytt från bildverkstaden och den är INTE ALLS inspirerad av din bild ;)
KRAM
Lime sa…
Jag håller med. Springer sälv ut och in i ett par träskor som stundom gör att jag håller på att bryta benen. Väldigt praktiskt dock - lätta att hoppa i och ur. Ha en fortsatt skön helg!
Viktoria sa…
De som är från Birkenstock, Heidi Klum är snygga tycker jag!
Kram.
Köpte själv kopia på Crogs tofflorna häromdagen.Inte för att de är särskilt snygga,men ack så sköna och lätta att ta av och på när man springer in och ut...
Frågade förresten om den ROSTIGA LYKTAN om du minns??Den var tydligen en inflyttnings present från Tyskland,men nu verkar det som om de ska försöka hitta den och ta in i affären...eftersom jag tycker om den=)Vi får väl se!/Karin
Caroline sa…
Tycker också att Crocsen är lite fulsnygga. Har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar de eller inte...:P

Kikade på era promenadbilder! Jättefina! Hur gamla är dina hundar? TYcker att golden bara är för härliga, den kan göra ett sådant spel med öron och ögon och därmed visa alla humör..hi hi..
Och vad tusan gjorde den golfaren på golfbanan 06.30?? Golfabstinens??

Kram på er!

Populära inlägg