Lite av varje - igen


I förra inlägget hade jag med en tavla med texten Home sweet home och Signe med bloggen Designe frågade om jag gjort den själv vilket är fallet. Jag bildbehandlade ett kort jag tagit på prästkragar, sepiafärgade och lade texten med mitt favorittypsnitt Scriptina. Ramen köpte jag på Indiska och nu sitter den direkt när man kommer in i hallen.

Foton:Ovolin
Min bästa väninna Caroline tipsade mig om några saker som jag absolut måste tipsa vidare om. Hon skall renovera sina köksmöbler och åkte till en affär med specialfärger, något att tänka på för mig som mest kladdar på med vit färg från närmaste Beckers el Alcro ;-)
Affären heter Ovolin husapoteket (passande namn) och ligger i Örebro. Företaget som också finns i Degerfors tillverkar o säljer äggoljetempera. De säljer även Falu Rödfärg, lut, såpa, handtryckta limtryckstapeter, kulturbeslag mm - låter som en måsteaffär när man renoverar. Tydligen säljs deras produkter på många ställen i landet men inte vad jag kan se i Göteborg.


Foton: Lilla Ugglebo
Caroline tipsade vidare om Lilla Ugglebo. En inrednings/klädaffär på landet norr om Örebro.
Jag måste få till en resa norröver till Närke - så mycket mysigt det finns där. Som tur är har Lilla Ugglebo nyss startat en blogg så jag kan bli inspirerad över nätet.
Nu åker jag på en liten semestertripp. Det har ju varnats för tjuvar på radion : Inbrottstjuvarna verkar djupstudera bloggar och när man skriver att man skall åka bort så kommer de på besök o länsar huset :-(( . Tjuvarna behöver inte göra sig besvär här för huset är fullt med folk och hundar och jag kommer snart hem full med nya intryck att blogga om :-))

Kommentarer

olivelund sa…
Den är jättesnygg din tavla!
Hallå där!

Kul att Caroline tipsade om mig. Jag var rädd att jag pratat öronen av henne så hon aldrig vill komma tillbaka. Jag känner mig så smickrad över att MINA bilder ligger på DIN blogg. Tac snälla du!
Om du kommer hit MÅSTE du ringa först så jag får bjuda dig på fika eller lunch eller så. Vill gärna få en massa bloggtips.....
Vidare är vi ju hela 5 butiker här norr om Örebro. Så man har att göra en hel dag här.
Kram Katarina
Förlåt!
Jag blev så till mig att jag glömde.......
Vilken tavla! Fattar inte alls hur man gör.....imponerad.
Kram
Fin idé med din egen tavla! Jag har precis innan jag kom till din blogg beställt väggord med samma typsnitt!
Tingeltangel sa…
Vilken fin tavla du gjort. Ditt favorittypsnitt är så vackert och jag har länge undrat vad det heter. Glad att jag fick svaret.
Lotten sa…
Vad fin tavlan var! Jag tycker bilderna blir så "stora" så fort man gör minsta lilla i photoshop så min blogg är inte alls med på att lägga in photoshoppade bilder - vad gör jag för fel?

Ha en trevlig semestertripp!
Tänk om jag vetat om denna butik när vi var i Örebro häromdagen.
Snygg tavla som du fixat till din hall.Den gillar jag skarpt!
Skriv på bloggen att du har både en doberman hund och en schäfer som vaktar...grannen är väl karate mästare oxå??Dessutom har ni väl både larm.kedjor och minst 12 lås på dörren?Det har iallafall jag*ler* Trevlig resa!/Karin
Vilken tjusig tavla du har gjort. Superfin!
Ha en bra helg
kram Lily
Det var en kul och fin idé med din tavla.
Typsnittet är ju så, snyggt om jag får säga.
Ha, en trevlig helg.
/S
Poppins sa…
Vad bra med vakthundar när man reser bort!!! Ha en härligt semestertripp och jag längtar efter att få ta del av er resa.
kramar
Zun sa…
Precis det där med inbrottstjuvar tänkte jag på häromdagen. Jag är ju väldigt försiktig med privata detaljer i bloggen och det finns nog en bra grund för det just i det här sammanhanget - tyvärr!
Hej där!! Vad glad jag blir att se Lilla Ugglebo på din blogg!! Det är en toppentjej!! Vi samarbetar med våra butiker, så kommer du hitåt är du varmt välkommen hit också!!
Din tavla är jättesnygg, det är så vackert med text på en bild!
Kram Kicki
Mia sa…
Jättefin tavla och vilken underbar butik!
Hej svejs! Hoppas semestern är bra, ni kanske tom kommit tillbaka? Har ju varit "lite borta" själv också... Caroline sa att du är så intr av foto, det märks ju sannerligen. Jag är riktigt imponerad - är ju som synes ingen hävert - fortfarande... Har dock alltid gillat foton så dina är super kul att se! Man kanske får ta en liten kurs när du kommer..? Kul att du skriver om våra andra affärer på vår "affärsslinga"! Jag har inhandlat allt till min butiksrenovering på Gysinge Byggnadsvård - så gissa om Husapoteket är en riktig skatt för mig... Helt underbart! Dom andra butikerna är också två supermygsiga ställen!! Oj, vad jag skriver mycket, slutar nu, kram Eva

Populära inlägg