Med vänner på Blomstermåla


Något av det bästa med sommaren är att man har tid att umgås med vänner. Att i lugn och ro kunna vara tillsammans utan att någon är stressad för att behöva gå upp tidigt dagen därpå är jätteskönt.
Häromdagen kunde vi tillsammans med goda vänner åka ut till Särö och Blomstermåla. Vi åt gott, tittade på den vackra utsikten och pratade länge. Så mysigt!!!

Innan vi åkte fick jag möjlighet att ta några bilder på Karins fina hörna i deras trädgård. Så läckert med de blå flaskorna mot den röda väggen. Ska stjäla idén med flaskorna - mycket vin lär det bli under hösten ;-)

Kommentarer

vildängel sa…
Hmm. Ja det var verkligen en bra idé det där med de blå flaskorna - speciellt med tanke på att jag samlar på blå glassaker :D
Juliann sa…
Hei Signe! Sikkert fin du de har hatt, men eg veit ikkje kvar det er, må fram med kartboka mi for å sjå!! Har nettopp ete Sockerkaka etter oppskrift frå bloggen din, den var GOD, så den skal eg lage oftare. Må spørje litt meir om bloggen din, har sett at du og fleire har sånn stilig skrift inne på bilda, eg har Photoshop elements 5.0 men kan ikkje finne slik skrift der. Har du noko namn på skrifttypen? Kan en evt. laste ned denne skrifttypen frå Internett et sted?? Håper vi får sjå meir frå hytta med dei blå flaskene, der var sikkert anna som er like stilig gjetter eg!!
Juliann sa…
Hei igjen Signe, oppdaga at eg har et skrivefeil i siste innlegg, skal være : "Sikkert fin tur de har hatt"
Ja, väldigt snygg röd hörna, härliga färger!
De där blåa vinflaskorna ratade jag ju för flera år sedan, men de kanske kan få en ny plats om man har så många på rad, då ser det ju läckert ut!
Hej!
Visst är det bra med semester så att man hinner umgås med vänner,släkt och dessutom att kunna se sig omkring.
Din vän Karin har en mysig hörna i trädgården.Dessutom har hon ju ett fint namn=)
I morgon har vi namnsdag!/Karin
Jätte fint!
Jag blir riktigt avundsjuk....på ert mys...det var länge sedan jag tog mig tid och åkte iväg med en vän sådär. Man borde göra sånt lite oftare!
Kram Katarina
Ja du, man kan ju inte säga annat än att dina bilder är - fascinerande, läckra, ljuvliga - ja - allt! Jag är ju riktigt såld på bra fotografering. Gissa om jag var imponerad av fotografen som var här... Håller med dig - underbart att träffa vänner under avslappnade förhållanden!! När du träffar vännerna här nästa gång så tjoa till - verkligen typiskt om jag inte skulle vara hemma just då... Tar ni ingen sommar tripp? Natti, Eva
Ja, det är som de säger - det är bra med mångfald. (apropå flaskorna) För inte är det väl enfald vi vill ha :-)
Riktigt tjusigt var det!
Kram
Poppins sa…
Hej vännen! Har precis kommit hem efter några härliga dagar i din trevliga stad! Skäms nästan att berätta att jag fortfarande har 1,5 vecka kvar på semestern... :)
Särö ser trevligt ut. Vi tog faktiskt en liten sväng i södra Bohuslän. Så mycket vackert det fanns att upptäcka!
Många kramar från Poppins - åter vid datorn.
Signe sa…
Vilka härliga bilder och Va trevligt det lät med Blomstermåla! :)
Det är så vackert ute vid havet, rena njutningen!
Snygg konstrast med flaskorna,
och kul idé.
/S
EVA AGNES sa…
Jaså du har varit på Särö och ätit och myst på Blomstermåla.
Där har jag vuxit upp om somrarna. På femtiotalet var jag tonåring där och hängde på Blomstermåla som då var Pub. Nostalgiska minnen.
Seglat har jag gjort utanför där ni satt och njöt av utsikten.
Brukar åka dit varje år på första advent och göra återblickar. Det finns en underbar affär på infarten till Särö som heter Inspiration. Men den var förmodligen stängd. Det brukar den vara på sommaren.
Kramar och ha en bra helg.
Eva Agnes
Poppins sa…
Det finns några ord om dig på min blogg. Hoppas du vill föra stafettpinnen vidare.
kram
Hej va skönt det låter att hinna med det man vill på sommaren önskar jag hann det med. Dina bilder är så fina, när du skriver på dem gör du det i photoshop. Kram
Anonym sa…
Hej!
Härlig blogg! Blev så förvånad när jag läste rubriken Blomstermåla- jag är nämligen uppvuxen på en liten ort mellan Kalmar och Oskarshamn som heter så och det är VÄRLDENS HÅLA :) Så ditt Blomstermåla verkade ngt mysigare :)

Populära inlägg