Flickorna


Jag kom på att jag faktiskt aldrig presenterat mina hundar här på bloggen.
Så här kommer en presentation - mest för att jag vill göra ett inlägg till min dotter som befinner sig i Barcelona :-( Jag vet att hon saknar hundarna jättemycket (eller Flickorna som hon alltid kallar dom) och att hundarna längtar såååå mycket efter henne.


Matilda är 8 år i år. Hon är den trogna, stabila, intelligenta hunden. Lugn och så snäll så det nästan är synd om henne. Vill ha lite distans men älskar alla människor (mest dottern o mannen).


Alma 3 år är min lilla godis. Den av hundarna som ligger i sängen, tränger sig fram, vill vara i centrum - den lilla egoisten som helt tagit mattes hjärta. Lite rädd, stirrig men alldeles underbar.


De älskar att vara tillsammans. Gå promenader, busa, äta och sova ihop. Kort sagt världens bästa kompisar.
Ja - det var en kort presentation av mina Golden.
På söndag blir det lite firande på bloggen - så titta gärna in igen.

Kommentarer

När folk presenterar sina djur på bloggarna är nästan roligare än ett hemma-hos-reportage tycker jag. :) Älskar hundar och katter! Riktigt fina var dina flickor och helmysiga verkar de vara!
H.E.L. sa…
Åååh! Vad söta dom är! Vad stora dom har blivit. Det är synd att jag bara har hunnit träffa matilda. Alma har jag bara sett på kort.
Kanske får ta en tur med hela stora familjen till göteborg i sommar.

kram/ Hanna
Mamma Millan sa…
Viklka otroligt söta bilder..Så gulliga,,du måste va en lyclig mattedu...själv går jag i valpfunderingar...Vår älskade tibbe är 16 år nu o går på övertid!!!

♥Kram Millis♥
husochrum sa…
Dom är verkligen jätte fina! Hoppas att jag får träffa dom live någon gång.Jag vet hur underbart det är med hund och hur mycket dom ger en. Saknar min lille kille väldigt mycket. Mysigt inlägg, "Signe".

Kram Annica
LISEN sa…
Vilka godingar!! Vi har en svart, briard som är vår lilla älskling. Och just nu passar vi en liten Westietjej, såå söt, hon är som en liten Gremlin. En stor svart och liten vit drar alltså runt med mig på promenad...
ååå...jag sitter med en liten tår i ögonvrån......larvigt va???
Jag har ju inte ens hund själv och har ju aldrig träffat dina...men jag kan inte hjälpa det...
Det var så otroligt fina bilder och en härlig beskrivning av deras personligheter.....eller hundligheter eller vad man nu säger....:-)
Jag tycker allra mest om de två bilderna längst ner till höger...
De när Alma ligger tätt i hop med Matilda då hon var en liten flicka....
Kan se framför mig en rädd liten valp som kommer till er för att finna en ny liten extra mamma att kura ihop sig hos.......såååå sött!
Ha en härlig helg!
Kram Katarina
Vilka sötingar!!!

Kram Heléne
Lusthuset sa…
Det var två riktiga GODINGAR må jag säga. Lyckost du som har så underbara kompisar. Behöver väl inte nämna att jag tycker att Golden är så söta med sina mörka ögon och mjuka päls. Det är bara att gratulera! Ha en skön helg. Kram.
Millas hem sa…
Älskar bilderna på dina hundar!
Golden är min favorit, vill så gärna ha en! Men barnen få bli lite äldre först!
Väldigt bra bilder!
Kram Camilla
De är sååååå söta! Underbart fina bilder på dina (era) flickor! :) Visst är det häftigt vilka personligheter hundar är, även fast de är samma ras så är de lika men ändå så olika!

Ha en toppenfin helg! Tittar in igen imorgon för jag blev ju jättenyfiken på vad som ska firas då!

Kramar Jenny
Jag älskar golden, min bror har haft en i många år, snälla trogna goa vänner.
Tack för titten
Kram Ulla-Bella
Poppins sa…
Vilka underbara små hundflickor! Golden är ju i sig en underbar ras med de mildaste ögon man kan tänka sig. Lägg till deras individuella charm och jag förstår att de är oemotståndliga! Gulliga bilder och så diggar jag Matilda i solglasögon, så "cool" hon ser ut! :)
kramar
Monica/Moa sa…
Åhh.. vilka ljuvliga flickor.. där skulle min Albin varit, han är mycket förtjust i flickor och då speciellt goldenflickor.. eftersom han själv en en stilig goldenpojke.. Ha det gott.. Monica
Mamma Mia sa…
Åh, mitt hjärta för golden veknar. Vilka fina bilder. Jag har själv en fin och go golden, och funderar på en till... Är det mycket mer jobb med två?
Vilken ära att få dela namn med en så fin golden-flicka! Så söta och fina båda 2 hundarna...
Vilka fina kollage du gör, inspirerande verkligen.
/Alma
Vilka underbara bilder du har på dina hundar! Det ser ju bara för härligt ut när de ligger i en "hög" och sover.
När våra vovsingar ligger så, brukar jag sticka ner näsan och mysa tillsammans med dem en stund - det är oslagbart! *smile*

Populära inlägg