Några glimtar från min veckaHär kommer några glimtar från den senaste veckan.
* Mors dag firades med dotter, mamma och man. Vi satt ute förståss, vädret var underbart och vi hade en härlig kväll med prat om allt mellan himmel och jord.
Dottern gjorde underbar carpaccio till förrätt, mannen grillade och jag gjorde chokladmousse till efterrätt. Chokladmoussen serverade jag i kaffekoppar som dottern köpt i Spanien (kopparna hänger vanligtvis på en liten smidesställning och det var kanon att servera kopparna stående på det fatet som är under ställningen).
Jag fick Leilas nya kokbok: A Piece of Cake jag fällde faktiskt en tår när jag bläddrade i den - den är fantastisk!! och luktar underbart gott (jag går och sniffar i boken och den luktar precis som kokboken: Rosendals Trädgårdar, måste vara ett speciellt papper).Idag har jag varit på konferens (igen !!) och jag valde att cykla ut till stället vi skulle vara på, underbar cykelväg precis vid havet. Vilken lycka att få ha denna utsikt på cykelavstånd.
o så har de första riktiga svenska jordgubbarna inhandlats o inmundigats, en riktig liter och inte något fånigt 250 gr paket som man kan köpa för hutlösa pengar året om.
Mums - nu är det sommar!

Kommentarer

Jisses, både choklad och jordgubbar, det vattnas i munnen på mig. :)
Blue sa…
Jag har inte gjort sylten ännu... måste vänta tills det går att köpa jordgubbar i mina trakter till humana priser... men sen så...
Poppins sa…
Mmmm, låter som en god mors dag-middag. Och så jordgubbar!
Wow...så mycket godsaker! Moussen ser verkligen supergod ut! Går och väntar på boken a pice of cake som jag beställde här om dagen!

Kram
Johanna
Anonym sa…
Mosdagsmenyen hørtes nydelig ut...
Jeg vil takke for at vi med din hjelp fant hotel i Gøteborg. Vi hadde en flott helg; mor og datter fra Oslo og fra København. Myyye shopping for døtrene, god mat og deilig vær.
Hilsen Mariann
Jellon sa…
Hejsan! Vilket fint blogghuvud du har med fina hunden. Jag känner igen mig i det du säger om boken – doften och att bläddra i en ny fin bok med alla vackra bilder. Jag är exakt sådan jag med. Jag trodde nästan jag var ensam om att bli rörd till tårar av att öppna en ny bok :-) Papperet i Rosendahls trädgårdsbok (som jag också har) är tryckt på ett papper som heter Munken Pure. Det är fantastsikt skönt papper. Ha det så bra i sköna försommarvärmen! //Kram Märit
Almgården sa…
Vilken härlig blogg men fina blider!

Kramar från Almgården

Populära inlägg