Årets längsta dagIdag är det årets längsta dag och det är naturligtvis underbart men också lite vemodigt för nu vet man att det vänder. Det blir inte ljusare men någon månad till kan vi njuta av fantastiskt härliga sommarkvällar med underbart ljus. Det är bara att lagra ljuset i kroppen till den mörka vintern.Dottern är värsta kransmakaren. Hon gör fantastiska kransar och i år slog hon alla rekord med en Midsommarkrans med vita blommor baktill och några rosa fram (Gerbera o Pion) blandat med några Blåklint. Kransarna blir så jämna och vackra - hon är värsta floristen. Att hon ser fantastiskt vacker ut i kransen behöver väl inte en stolt mor tillägga ;-))

Kommentarer

Oj, väldigt vacker krans! Härliga somriga bilder...

Visst känns det konstigt att det ska bli mörkare, redan liksom? Som tur är har vi (förhoppningsvis) en lång sommar med härligt väder framför oss. :)
Pia..... sa…
Hejsan...vilka bilder du visar då:)så läckra..nu rinner snålvattnet vill jag lova..gör som Selma jag med...slickar mej om munnen..gör tusan gör du dessa collagen ..de var fina..håller på att lära mej en del om bilder och mixrar en hel del ..fast jag går bet ibland..ha en fortsatt trevlig helg..PIA
Marina sa…
Den ser fin ut, kransen.
Åh, vilken midsommarkrans! Förstår att dottern var vacker i den... :)

Hoppas ni haft en härlig midsommar! Visst är det lite halvdeppigt att tänka på att det nu återigen blir mörkare... Det vill man ju inte!!! Jag har inte fått nog av sol och ljus ännu!!

Ha en skön söndag! Kram Jenny
charlottes sa…
Vilka otroligt fina kransar! Dottern har sanneligen talang!
Poppins sa…
Ljuvliga somriga bilder! Och så vackra kransar. Kan tänka mig hur söta ni var allihopa!
kramar från Poppins
Det där var allt en vacker krans, kul för dig att ha en egen florist där hemma:)
jordgubbarna ser ljuvliga ut.
/S
Lilla Blanka sa…
Hej!

ojojoj vilken vacker krans!!!

Mums med jordgubbar..jag har ätit alldeles för få jordgubbar i år känner jag :)

kram
Mia
hanna-sofia sa…
Ja den ser verkligen ljuvlig ut.

Populära inlägg