Summer in the CityDet är varmt - underbar sommar och jag har äntligen sommarlov! - egentligen jobbar jag flera veckor till, men kursen jag läst på universitetet är slut m hemtenta och uppsats som final och jag återvänder till det vanliga livet.
Göteborg är underbart just nu - blå himmel, varm sol och gatorna fylls av folk som njuter av livet.Studenterna hoppar i Poseidon på Götaplatsen och jag står och gråter när jag ser dom - inte för de förstörda kläderna utan för deras lycka och livsoptimism. Livet är skört så njut av den dag du har idag!


PS. Snart kommer det mer smycken på Signes second floor - längtar till pärlorna och efter att få pyssla igen ;-)) DS.

Kommentarer

Visst är det härligt med sommarvärme och ledighet - hoppas det varar riktigt länge!

Kram Maud
Lilla Blanka sa…
Ja det är ju så underbart att man nästan tror att man drömmer:) Otroligt att detta vädret ha hållt i sig i så himla många veckor..jag bara njuter :)

Kram
Mia
Poppins sa…
Vädret är som högsommar nu. Och även växtligheten - det märker jag både på rosorna och ... på gräspollen. Det är ett himla nysande och snörvlande för min del just nu.
Studentexamen - det är både glädje och lite sorg. Precis som du beskriver det, unga människor med hela livet framför sig, både glädje och sorg.
kramar
Njut av ledigheten nu!!! Och jag förstår precis känslan du beskriver när du ser studenterna. Vemod, lycka och själva den närvarande känslan av LIV.
Anonym sa…
Härligt med sommarvärme, har tyvärr varit sjuk några veckor men sommar är ljuvligt!
Väntar med spänning på nya smycken!
StudentLina blev jätteglad över halsbandet (tror mamma Lotta tänker låna det ;-)
Tack än en gång för din hjälp!
Kram Irene
eirenej@hotmail.com (kommer inte åt min andra mailadress pga datorknas)

Populära inlägg