Fototriss - Genom (Båstad)Veckan Fototrissutmaning är GENOM. Lite klurigt tyckte jag först men under måndagen gjorde vi en sedan länge planerad Skånetripp och jag hittade många uppslag till ordet Genom.

Vi åkte trots att SMHI varnat för regnoväder och regnade gjorde det = vräkte ned. Men mannen och jag hade det så mysigt. Vi var helt inställda på regn o rusk och klädda efter det.

I bilen åkte vi GENOM regnet...till o från Båstad åkte vi GENOM en tunnel.Hjärtat i bilden överst kommer från staketet på vårt absoluta våffelfavoritställe : Solbackens Wåffelbruk. Det blir inte sommar om vi inte får äta våfflor med den underbaraste sylt och titta ut påvidunderlig utsikt vid den Italienska vägen. Vi hade sådan enorm tur att regnet upphörde och vi kunde sitta ute och äta.
Efter fikat så åkte vi till Boarp och shoppade bl a i min favoritaffär: Claerence House - där jag regnade inne - himlen öppnade sig och stormen vräkte fram = Helt OK, jag hade så mycket läckert att titta på.
Här kommer en bonusbild fr mina Favoriter i Båstadtrakten också med lite Genomtema, vattnet rinner nämligen GENOM huset vid Våffelbruket.

Kommentarer

Petra sa…
Vilka fina kort du tagit. Jag förstår att du gillar Solbacken. Vi brukar vara där på Morsdag. Jättefint ställe. Rekommenderas!!
Jag undrar vad teckensnittet heter som du använt. Väldigt fint tycker jag. Jag har länge varit på jakt efter något liknande.
Hej Petra - hittar ingen adress till dig att svara på så jag svarar här: Scriptina heter teckensnittet jag använder - gillar det jättemycket.
Viken underbar skildring av temat!
Den första bilden är ju såå fin.

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore
Lillmonster sa…
Superfina bilder. Den första med hjärtat var ju bara sååå vacker.
Jättefina bilder, gillade den genom bildrutan jättemycket!
Lilla Blanka sa…
Hej!

Nämen vad finurliga temabilder!
Jättefint..så gulligt med fotot genom hjärtat!

Kram vännen
Mia
Bilden genom bilrutan gillar jag!
Eva-Lena sa…
Underbara bilder alla tre, men hjärtat blir min favorit, jättefin!
Ha en skön kväll!
/E-L
Erik sa…
Trevlig text kring bilderna :-) Har själv ingen erfarenhet av Båstad med omnejd. Inget fel på Solbackenhjärtat och våfflor är ju gott. Kul med hjärtformen. Regnet på bilrutan blir min favorit. Regn på rutor ger en snygg effekt och att lägga fokus på de "utplattade" dropparna gör bilden spännande.
Snygga foton!
kul med lite nya tips, i båstad trakten.Våffel stället blev jag genast sugen på.
Tack för besöket hos mig.
Ha en forsatt trevlig helg.
/S

Populära inlägg