Nya inredningsbutiker och sova-över-kompis


Foto:Slettvoll

Jag är otroligt svag för Slettvolls möbler. Älskar deras annonser i olika inredningsmagasin och NU finns det butiker även i Sverige t o m i Göteborg!!! Här hittar du vägen dit.
Nytt på inredningsfronten i Göteborg är också Ulrika Messings nya butik som inte invigts än men som ska ligga på Kungsgatan. Kul att det händer lite nytt!

Under helgen har hundarna haft en sova-över-kompis här. Dixies matte o husse var på bröllop.
Det gick så bra och hundarna myste ihop.


Kommentarer

Marina sa…
Åh så fina hundar! Vi valde mellan rottweiler och golden när vi skulle skaffa hund. Det blev rottweiler men jag tycker ändå att golden är jättefina hundar.
Poppins sa…
Vilken härlig trio av hundar! Tre kompisar som trivs tillsammans.
Slettvols möbler känner jag inte till, måste titta in på deras hemsida eftersom det verkar vara spännande.
kramar från Poppins
Åhh vad fina dom är!Har också haft golden.

Kram Heléne
Hej gulliga du!

Åh, så söta de är! Ja, här är saknaden och tomheten stor... Morris saknar också Milli. Det märks i synnerhet på kvällarna då han kommer till oss när vi gått och lagt oss och lägger huvudet på täcket och tittar på oss min sina stora, bruna ögon. Vilket han aldrig gjorde tidigare! Det är precis som han säger att han inte vill gå och lägga sig ensam... Annars tycker jag han fungerar i princip som vanligt. Första dagarna gick han och nosade mycket på golvet och längs listerna, precis som han letade efter henne! Försöker tänka på alla fina minnen vi har och att hennes fina personlighet numera också återfinns hos Morris, på såvis lever hon vidare genom honom! Känns skönt att tänka så...

Stor kram till dig och dina fyrbenta sötisar!
Den bilden har jag aldrig sett på Slettvoll, älskar också deras möbler o bilder.
Dit går vi definitivt vid nästa Gbg besök!
Hade ingen aning om Messings butik. Den kan nog bli nåt i hästväg. Hon o maken gör det väl ihop kan jag tro så då kan vi nog förvänta oss nåt läckert. Jag litar på dig att du som vanligt: fotar...

Idag har jag best jätte läckra nya sommarkläder från ett nytt märke jag ska ta in. HUR kul är det egentligen med kläder??!
Ha det gott, kramar Eva
Anonym sa…
Oj, vilken fin blogg du har. Jättefina bilder, riktigt läckert.
Kan tipsa om en annan blogg med riktigt vackra saker i keramik.

krukmakeri.krusidull.blogspot.com

Riktigt ögongodis..

Hälsningar Bie

Populära inlägg