Better late than never....Julen 2007 fick jag ett presentkort på Grandma från mina arbetskamrater - en höjdarjulklapp!!! om det inte varit för min busigaste, minsta och underbaraste hund - Alma som åt upp det en kväll när jag svek henne och gick på glöggmingel istället för att gosa i lugn o ro med henne. Inte en liten pappersbit fanns kvar. Jag gick direkt till Grandma och berättade som det var - men det var inte så enkelt att lösa trots kvitto - en annan person hade nämligen fått ett presentkort som var inköpt samma dag på samma summa.Flera gånger under 2008 har jag besökt Grandma (inget offer precis - det är ju en av mina absoluta favoritaffärer) men nejdå inget inlöst presentkort. Men så.....dagen efter nyårsdagen i år så frågade jag igen lite försynt och då hade den andra presentkortsinnehavaren precis varit där - ca 10 minuter tidigare (!) så nu var det fritt fram.
Det blev en skål o ch mugg från Greengate och en jättefin ljuslykta från Nordal.
Bra början på året ;-))Måste bara tipsa om Ernst frukt o nötbröd som mannen hade bakat när jag kom hem idag - så underbart gott!!

Kommentarer

Ika sa…
Ja det gäller att ha tålamod. Har nog inte jag men att gå in på Grandmas är ju inget offer som sagt.
Tulipa sa…
Tur att väntan gav utdelning!
Tulipa
Ja verkligen:)
Och vilka fina bilder!
kram Lallis
Jellon sa…
Så härligt att det löste sig till slut :-)
L8 sa…
Skönt att det löste sig!

Grandma's är jag bekant med sedan tidigare. Däremot har jag fått många andra bra tips från din blogg, som jag numera skriver upp i min almanacka. Ser fram mot att testa något eller några av ställena vid nästa Göteborgsbesök.
Malin sa…
Gud vilken tur! Hon ser ju lite busig ut din vovve! Jag är nog en ny bekantskap för dig - men nu när jag har hittat till din sida kommer jag nog att titta hit ofta.
kram M
axelina sa…
Men gud så söt vovve! Blir grön här i soffan av avund.
Tingeltangel sa…
Skönt att det löste sig. Det hade varit grymt annars... Det du valde var så fint och väl värt att vänta på.
Jellon sa…
Haka gärna på utmaningen på min blogg om du vill och har lust :-) Ha det gott!! //Kramar Märit

Populära inlägg