Andra adventHar haft några riktigt mysiga dagar med min svägerska. Vi har så många intressen som vi delar och tycker att samma butiker och caféer är kul att besöka.
Vi åt en lång kanonfrukost på Da Matteo m surdegsbröd, ostar, marmelader och en gudomlig fransk yoghurt som serveras i glasburkar. Burkarna fick följa med hem och förvandlades till små fina ljuslyktor. (yoghurten finns i saluhallen upptäckte jag senare - får ordna lyxfrukost hemma i fortsättningen).
Jag har alltid varit förtjust i papper, texta, klippa, göra collage m.m.
En superfin affär för detta ändamål är Rum för papper - så snyggt och så mycket fina saker!
Svägerskan o jag drömde oss bort en lång stund.....och hem kom jag med papper förståss och klistret med stort C - Coccoina.
Doftar fantastiskt och bara burken är en njutning.Köpte också fin dekortape - valde svart-vitt denna gång men måste tillbaka och fylla på lagret med en massa färger.
Pimpade mitt nya iPad fodral som var förskräckligt fult men väldigt praktiskt. Nu är det mycket fräckare.I tisdags hängde jag på låset och investerade i en iPad. Såååå nöjd. Det är verkligen en smart teknikpryl - jag surfar med den, spelar spel, lyssnar på Spotify, läser böcker o tidningar, tittar på bilder......m.m.m.m.m.m.m.m. Rekommenderas!Svägerskan o jag har fikat oavbrutet i två dagar så nu är det svältkost som gäller. Favoriten blev pepparkaksmuffins från Brogyllen - fyllda med choklad.....åhhhhhh...så goda....var på mysig glöggfest idag och fick tipset om denna muffinsställning som jag naturligtvis måste önska mig - så fin dukning det blev! och supergott var det dessutom.

Kommentarer

Ylva sa…
nu fick jag väääääldigt mycket göteborgsnostalgi. tror till och med att jag ska kolla hotellpriser t nästa helg. I min nya stad finns inget surdegsbageri eller papp/pysselaffär osv. Men Da matteokaffe går faktiskt att få tag på. Alltid något :)
Anonym sa…
Oj vilken läcker ställning för muffinsar eller annat gott, var hittar man en sådan?
//Linda
Signes vind sa…
Ylva: det är toppen med shopping i Gbg, trots att det är hemma för mig så hittar jag alltid nya små affärer och caféer.

Linda: jag googlade på muffinsställning och hittade flera webshopar som säljer, min väninna har köpt sin i Köpenhamn - visst är den fin, måste absolut införskaffas!
Anonym sa…
Köpenhamn..där var jag ju förra helgen =)
//Linda

Populära inlägg