Tredje AdventKan inte låta bli att återigen hylla vintern - det är så vackert och juligt - kan enligt mig inte vara en bättre December.
Bilden ovan var min utsikt i fredags - alldeles rosa himmel som jag såg ut över efter en härlig vinterpromenad med hundarna samtidigt som jag drack varmt te ur min nya kanna.Höganäs har gjort en så fin serie koppar, fat och en perfekt tekanna. Lediga dagar fylls den flera gånger om dagen och jag dricker varmt gott te med vintriga smaker.

När jag handlade kannan och koppen så fick jag med en ljusstake på köpet som lätt kan juldekoreras.Förra helgen var jag på en liten julmarknad i hönseriet uppe i skogen. Där hittade jag ett ulligt,varmt fårskinn i vackraste grått.Har fyllt på lite nya sjalar bl a sjalen "Gotland" i finfint vit/gråmelerat och smycken på hemsidan.Kommentarer

linnea-maria sa…
Vilken vacker vinterbild. Kul att höganäs har börjat med vitglaserat stengods. Ha en fin vecka /Therese
Halloj Lotta!
Har legat i ide på bloggen sista månaderna, bara byggt o byggt...
MEN va kul det är att titta in hos dig. Jag får sån skaparlust och blir så grymmandes inspirerad!
Som du vet tycker jag ju att dina bilder är så fina - väcker det intresse hos läsaren som jag tror är meningen, jättekul!
Och ditt papper och klisterköp, kunde nästan känna doften ända hit;)jag är ju en sån knäpp pappersälskare också. Fattar inte vad man har för läggning när papper får en att gå igång???!
Hur mysigt verkar det inte med frukostar ute på fik! Jag har alltid önskat att vi skulle kunna servera brunch här. Och nu är det ju faktiskt fullt möjligt. Kanske kan du ge lite tips vad man har? Jag har aldrig varit på någon själv... Skulle nog behöva komma till Götet för lite inspiration kan jag tro! Nej vet du, jag får minsann inte sitta här o sagga. Jag städar ju förstås idag. Vi håller ju på att få ett eget hem nu:) Ha en toppen mysig jul och nyår - om jag får nån stund över ska jag kolla in din foto och bakblogg. Förresten såg vad du skrev om ipod. Min svåger sa att det var det bästa nån uppfunnit?? Han tyckte att jag bara måste ha en. Det låter ju onekligen så. Kanske blir det nån mellandagsrea om man har tur.
Ha det gott!
Julkramar från Eva

Populära inlägg