Signes vind fyller 4I veckan som gick så firade jag 4 år som bloggare.
4 roliga år där jag på webben fått samla bilder, idéer m.m. på saker som ger mig lite guldkant i livet.
Tusen tack för all respons via kommentarer och mail som jag fått genom åren, det är absolut anledning till att jag fortsatt blogga. Så kul att någon tycker det är kul att kika in på vinden och kanske hitta något som inspirerar.
Mannen och jag tittade på 5 år gamla videofilmer vi spelat in och vi skrattade gott åt hur vårt hem såg ut för 5 år sen - stora bruna fula soffor, blandad inredning utan någon röd tråd. Jag är övertygad om att bloggandet påverkat vårt hem. Jag har hittat den röda tråden och tillsammans har vi gjort om en hel del. Många idéer har jag hittat hos andra bloggare.

Ibland undrar jag och människor runt mig varför just den blomman, syltburken eller ljuslyktan ska fotas och det kan verka fånigt men just fotograferande och att koka den där sylten och inreda blir en hobby. När man sen lägger ut det på webben så får man skylla sig själv och får bereda sig på reaktioner. Där är det lite känsligt så jag försöker att inte lägga ut för mycket privata bilder och heller inte så mycket från vårt hem. När jag får kommentarer om hur fult något är hemma hos oss så känns det plötsligt inte lika roligt längre. Så jag fortsätter nog med bara någon liten sneak peek då och då - som det lilla bordet nedan jag köpte för ett tag sedan på Netto efter tips från den fantastiska bloggaren Minna. Eller björkhjärtat jag gjorde igår på en strålande solig altan.
Mina Göteborgs-tips är det som uppskattas mest här på Signes vind och detta ska jag absolut fortsätta med. Boktips m.m brukar jag också få fina kommentarer om så det blir det nog också ett och annat under året som kommer. Här kommer några favoriter just nu:

* Bra film jag nyss sett - Hemligheten i deras ögon (fick Oscar för bästa utländska film 2010)
* Bra bok jag läser Hemligheten av Philippe Grimbert (liten bok men som rör mig så - bra språk dessutom)
* Bästa vårfiket i Göteborg - Da Matteo gör som den fantastiskt vackra dalmatinern jag fotade förra gången mannen och jag var där - sitt ute och njut av det godaste kaffet. (På tal om dalmatiner - kolla in tavlan på den lilla valpen som nyst bort nästan alla sina prickar - du hittar den här - så söt!)Tack igen för att du tittar in på vinden - hoppas vi ses fler gånger under året.

Kommentarer

Eva-Lotta sa…
Djupt impad att du hinner blogga så proffsigt! Da Matteo kanske blir trevligt nu i vårsolen...där inne trivs jag inte alls...letar fortfarande efter det ultimata fiket i stan...jag har höga krav ;-)
Moa sa…
Hallo där 'Signe' grattis till fyra år tänk vad tiden går fort och jag får nog titta när jag blev till för jag tror det är fyra snart här också.. tycker bloggandet har varit trevligt hela tiden även om man periodvis inte orkat och hunnit lika hängivet. Trist med negativ respons.. men försök sätta dig över sånt för det är många med mig som gillar det jag ser hos dig.. alltid trevlig att komma in till dig även om jag inte alltid skriver något.. Kram/Moa
lillan sa…
Grattis vännen och framför allt ett stort tack för all den inspiration du förmedlar!
Du är värdefull!
bamsekram
Carolne
Anonym sa…
Tack själv för att du alltid förmedlar POSITIVA och SKÖNA inlägg. Teknikprylar, boktips,radioprogram,cafè-butikstips m.m. Gillar allt du skriver om egentligen,en jordnära och mysig blogg. Ha en go´fettisdag!!! Kram Rita
Anonym sa…
Grattis till fyra fina blogg år!
Jag har följt dig nästan hela tiden och ser hur din blogg bara blir bättre med tiden!
Haft stor glädje av dina tips, för vi bor i samma stad.
Likaså bok tips har varit stor hjälp inför inköp till julen.
Jag hoppas du fortsätter då jag och många med mig tycker om din fina blogg!
Tack!

Populära inlägg