Tips av olika slagIdag får det bli några tips från "vinden".

Tips 1. Mycket England har det varit de senaste dagarna med kungligt bröllop med pompa och ståt. Jag har tre engelska nyhetskanaler så jag har sett brudklänningen och gästerna ur alla vinklar. Bäst förutom klänningen var den vackra körsången som John Rutter komponerat.
Min goa svägerska som bott i London i flera år hade med sig underbara kex och gott te när hon var på besök hos oss senast. Fortnum & Mason har en webshop som jag kan tänka mig att köpa en del från.
Blir man sugen på engelska produkter i "Lilla London" ;-) så är The English Shop toppen.Tips 2:
Eftersom vädret har varit underbart fantastiskt så är vi mycket ute i trädgården och första gräsklippningen för säsongen är avklarad. Även om jag inte har gröna fingrar så får jag det ibland och ännu oftare svarta fingrar av jord. Måste rekommendera en superbra tvål jag fick av en kär vän : Lilla Brukets Trädgårdsskrubb. Händerna blir lena och det svarta som brukar leta sig in i mina fårade händer försvinner lätt som en plätt. Tvålen görs i Varberg och de har en webshop. Här i Göteborg finns tvålen bl a i en ganska nyöppnad inredningsaffär på Magasinsgatan- Artilleriet.Tips 3: Just nu läser jag Sara Paborns - Tuppen och havet.
Jag läste hennes Släktfeber för något år sedan och tyckte jättemycket om den . Hon har en underfundig, stillsam, filosofisk humor som jag gillar. Bra sommarläsning som rekommenderas


Tips 4: Några tips som rör iPhone, iPad o bloggar.....
* Om du har en iPhone och läser min blogg i den så presenteras bloggen nu med flikar för olika inlägg - mycket snyggare tycker jag.
* Ett annat sätt att läsa min blogg och andra Blogger-bloggar är att lägga till /view efter bloggnamnet (ex så här) det blir intressantare presenterat - snygga inställningar som mosaic och flipcard gör att man upptäcker bloggar på nytt.
* Har du en iPad så rekommenderar jag verkligen Flipboard. Jag läser nyheter, Twitterflöden, Facebook mm på detta sätt - riktigt snyggt!

Kommentarer

Härliga tips du kommer med:) jag älskar te och framförallt burkar- gillar skarpt den rosa te burken som du fick.../ Johanna
Anonym sa…
Sköna tips! Släktfeber har jag läst. Läsvärd! Kul med lite tekniktips,ha en skön vecka. Kram Rita
Tack för bra tips! Den där tvålen ska jag testa.

Följer dig nu via Bloglovin!

Önskar dig en fortsatt härlig helg!

Populära inlägg