My BakeryStudenten är nog för de allra flesta ett av livets utropstecken - en dag med så mycket firande och glädje över att ha klarat av en del av utbildningen - så väntar livet!
Vi har haft förmånen att få fira bästa familjen B:s Gabriel.
Med strålande sol och livemusik i trädgården blev det en dag att minnas för oss alla.
Jag bakade tårtor i tre dagar - Evas chokladtårta är bästa buffétårtan. Några andra bakverk blev det också bl a Annas citronrutor som är lätta att göra och uppskattade.
Måste bara tipsa om två roliga fotoappar.
Wordfoto - en bild säger mer än tusen ord sägs det ju men i denna appen kombinerar man ord och bild på ett läckert sätt - se ovan.
Pocketbooth - alla har vi väl tagit kul eller kanske mindre kul bilder i en fotoautomat. Hittade appen som sätter ihop bilder och framkallar dom precis som i den gamla tidens fotoautomat.
Linslusen Alma nedan vill gärna vara med på bild så jag testade några i svart/vitt och i den läckra 70-tals färgkortsstilen.

Kommentarer

Tingeltangel sa…
Vilka fina bilder på underbara bakverk.... Blir inspirerad att leka med fotografier med fotoapparna också. Har laddat ner några men får visst aldrig riktigt tid att använda dem. Det är fina och annorlunda bilder du skapat.

Populära inlägg