Sommaren 2011


Augusti är snart slut och därmed också sommaren??
Förhoppningsvis stannar värmen kvar ett bra tag till, men jobb mm är i full gång så semesterkänslan känns mer o mer avlägsen.
Under de år jag bloggat har jag sammanfattat sommar o semester, kul att se tillbaka och minnas så jag gör så sommaren 2011 också

* En sommar som bjudit på en hel del sol - regn ibland. Typiskt svensk sommar skulle jag tro med mycket bad.

* Efter den 22 juli förändrades sommaren - händelserna i Norge har påverkat mig starkt. Mitt starkaste sommarminne är när mannen o jag efter att ha följt minnesgudstjänsten på TV åkte till vår favoritplats vid havet - vi låg på bryggan helt själva vid havet som var lugnt. En meditativ närvarande stund som var så läkande. (bilden nedan är tagen den dagen)

* Bästa film: Vi har sett Richard Hoberts filmsvit De sju dödssynderna som sänts under sommaren. Stannar kvar länge - finns mycket att tänka på och tålde verkligen att ses om. Ledmotivet "Lev broder lev här och nu" har vi nynnat på många gånger.

* Bästa sommarbok : Det har som vanligt blivit en del böcker men den som stannat kvar mest är: Kärlekens historia av Nichole Krauss

* Bästa Sommarvärd i P1: Karl Ove Knausgård. Skrev om sitt Sommarmanus efter de fruktansvärda händelserna i Norge. Så viktigt program.

* Bästa TV : som vanligt riktigt usel TV-sommar, men nu njuter jag av Lykke, Damages mm hårddisken laddas för mörka höstkvällar.

  * Bästa klädköp: Långkofta från Chill Norway - 70% i Vita snäckan Båstad. Shoppade också flera skor på dunderrea hos Johanssons så jag är laddad för höst o kyla.

  * Bästa stund på dagen - frukost på altanen. Har prenumererat på SvD o DN på helgerna - rekommenderar Tidningskungen som har bra passapåpriser. Har bestämt mig för att fortsätta med SvD under hösthelgerna - är beroende av deras korsord o framför allt Kulturbilagan.

  * Årets sommarlåt: För mig är det Coldplay


  Tack för att du följer mig här på vinden. Tack för alla kommentarer, mail mm
  Känner mig så inspirerad att fylla höstkvällarna o helgerna med saker som kan läggas ut på bloggen.


  Kommentarer

  Lilla huset i första bilden känner man ju igen :) Tyvärr blev det ingen trip ut till Marstrand i sommar... det får bli en annan gång man kan ju inte hinna med allt...
  //Emelie
  Anonym sa…
  Sköna sommarfavoriter!! 22 juli en dag att minnas,ger mig kalla kårar.Kram Rita

  Populära inlägg