En vecka senareFörra söndagen summerade jag en fantastisk helg - 20 grader varmt. I morse på hundpromenaden var det nollgradigt. En stor skillnad och det har verkligen blivit höst på alla sätt.

Den här veckan gick en stor teknikikon ur tiden - Steve Jobs.
För några år sedan gick jag över från PC till en Macbook Pro och jag vet att det låter larvigt men så mycket den (o andra Appleprodukter) har förändrat mitt liv.
En kär vän sa att "Mac är till för dom som inte är smarta nog för PC" möjligen har han rätt - men jag tycker att Mac är till för den som vill vara kreativ och inte vill att teknik ska stå i vägen för skapandet. Intuitivt - smart - enkelt - läckert. Jag vet jag vet det är något religiöst över Appleanvändare men för mig finns det ingen väg tillbaka i PC-träsket.

President Obama summerade nog vad många tänkte i samband med Steve Jobs död:
"He was brave enough to think differently, bold enough to believe he could change the world, and talented enough to do it."Den torsdag då Svenska Akademien meddelar vem som fått årets Nobelpris i litteratur är en spännande dag men det har aldrig tidigare hänt att jag skrikit rakt ut och sen börjat gråta av glädje - men i år: Tomas Tranströmer vår störste poet!
Trots att jag har köpfri oktober (återkommer till det någon annan gång...) så har jag beställt en samlingsvolym o en biografi.

Kommentarer

Populära inlägg