Anton HeunisJag brukar ju inte berätta så mycket om mitt privata liv, vad jag jobbar med - hur min familj ser ut osv men vad hjärtat är fullt av.......här är en liten liten inblick i min dotters liv.
Efter att ha levt i Milano, Barcelona, Frankrike så jobbar hon nu i Madrid för en intressant smyckesdesigner : Anton Heunis. 
Anton startade sitt företag 2004 i Madrid, och nu finns hans smycken i stora delar av världen.


Varje smycke är handgjort i Madrid och jag gillar hans smycken med blandning av olika strukturer och material. 
När Kelly Clarkson sjöng nationalsången på Super Bowl bar hon örhängen från Anton Heunis ;-)
De största modemagasinen Elle, Vogue, Vanity Fair m fl har med hans smycken och jag får genom dottern kul tips och intressanta inblickar i modevärlden. En värld som är väldigt långt ifrån min vardag men tack och lov för Skype och att det är så lätt att skicka bilder, maila mm så man kan följa sina kära i deras liv.

Kommentarer

Oj så spännande för henne! Kan tro att det är ett riktigt innehållsrikt arbete, kreativt och utvecklande:) Kul som bara den låter det! Skype är väl helt otroligt! Tänk när jag bodde i LA för 30 år sen. Då tog det veckor för ett inspelat kasettband från familjen, att komma fram, haha! Nu kan vi se varandra och prata i samma sekund. Tekniken utvecklas mycket positivt!!
Fruktansvärt tragiskt m WH! Så många trasiga själar bakom fin fasad. Även här i Sverige. Undrar också varför?? Har också samma favvolåt av henne. Magisk....
Hade tänkt mejla dig o fråga om någon "måste läsa" bok till en kommande semester. Har du någon du direkt tänker på?
Vilken söt tårta ni smaskade på! Och nog är det väl mer romantik över Sting än Timell;)) Tänk konserten kyrkan lr vad det är, sååå fint!!
Kram på dig!
Eva

Populära inlägg